Aktiviteetit ja palvelut

Jussilan Lomamökit vuokraa mökkejä viihtyisään lomailuun, kokouksiin ja saunailtoihin ympäri vuoden. Yhteistyökumppaniemme kautta tarjolla kattavasti oheispalveluita, jotta lomalla ei käy aika pitkäksi.

Poikkea syömään tai ota mukaan! Annokset omasta keittiöstä sekä ruoka-ostokset kotiin ja mökille myös ennakkotilattuna!

Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Tarjolla on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin. Tilojen suunnittelussa on huomioitu liikuntaesteettömyys.

RetkiEvä järjestää ohjattua melontaa pienryhmissä ja vuokraa kajakkeja omatoimiseen melontaan järvialueilla (ei kosket). Kajakkien lisäksi vuokrattavana on muutama laadukas SUP-lauta sekä fatbike-maastopyörä hauskaan luonnossa liikkumiseen. RetkiEvä toimii pääasiallisesti Virrat-Jämsä välillä sekä lähialueilla. Tarjolla myös muita luontoon liittyviä elämyksiä ja ohjelmapalveluita. Metsähallituksen yhteistyöyritys ja noudatamme kestävän luontomatkailun periaatteita.

Padel Club Virrat vuokraa Virtain rantapuistossa sijaitsevia ulkopadelkenttiä halukkaiden käyttöön itsepalvelu periatteella.

Virtain Kiekko-Karhut ylläpitää Pukkivuoren Laskettelurinnettä. Pukkivuori on erinomaisen sijaintinsa ja uusiutuneiden rinteidensä ansiosta loistava laskettelu- ja lautailupaikka kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille.

Virtain Kiekko-Karhut ylläpitää Pukkivuori Bike Parkia!

Lasketteluhissi kuljettaa alamäkipyöräilijän ylös ja painovoima alas. Pyörän kanssa hissillä mäen päälle nouseminen on helppoa ja henkilökunta opastaa tarvittaessa.

Alamäkipyöräilyn lisäksi Pukkivuoren maastoissa pääsee polkemaan tasamaalla myös pururatoja, jotka kiertävät Pukkivuori Bike Parkia.

Pukkivuori Frisbeegolf-rata

Frisbeegolf-rata löytyy Pukkivuoren laskettelurinteen viereltä. Lähtöpaikka on rinteen juurella. Kaavakuva radasta: Frisbeegolf -rata

Luontopolut ja reitit

Mökkiemme lähellä sijaitsee upeita luontopolkuja ja nähtävyyksiä joissa aikapysähtyy ja arjen hulinat jäävät taakse. mm. Torisevan rotkojärvet pitää jokaisen Virroilla matkailevan ehdottomasti kiertää.

  • Torisevan rotkojärvet ja luontopolku
  • Pirkan taival
  • Myllyojan metsäluontopolku

Mökkihieroja

Mökkihieroja liikkuu asiakkaidemme luokse matkapöydän kanssa. Mökillä pöydälle katsotaan sopiva huone tai paikka.

2 tuntia 95 € (esim 4 niska-hartia-seudun hierontaa)

Hierontaan käy myös pankkikortti maksut.

Koulutettu Hieroja Veli-Matti Jussila, 10 vuoden kokemuksella

Tiedustelut ja varaukset: 044 977 0848 velimatti.jussila@gmail.com

Tinden Talli

Suomenhevosten kasvatustoimintaan suuntautunut talli jossa pääsee myös maastovaellukselle ja tunneille sekä saa ajo-opetusta. Tarjonnassa myös kengitykset ja hevosten valokuvaus.

www.tindentalli.fi

www.facebook.com/TindenTalli 

Osoite: Hirviniementie 35, 34910 Äijänneva (Virrat)

Pitopalvelu J.L Runebergin Herkut