Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:

myynti@jussilanlomamokit.fi tai lomakkeella

Villa Mäkivaski
45m2 (2+3 hlö)

Upean tunnelmallinen ja romanttinen rantamökki ulkoporealtaalla! Mäkivaskissa kiire kaikkoaa ja aika pysähtyy, tämä pitää ehdottomasti kokea!

VUOKRAMÖKKI MÄKIVASKI on vuonna 2011 remontoitu viihtyisä rantamökki. Se on valmistunut vuonna 1994. Mökki sijaitsee todella kauniilla paikalla Runoilijantien laivareitin varressa Näsijärven rannalla, ja se soveltuu maaston ja rannan puolesta hyvin myös lapsiperheille. Huvilassa on 6 vuodepaikkaa. Talvisin rannasta kulkee moottorikelkkareitti. Kesällä vuokrattavissa on perämoottori.

Pukkivuoren laskettelurinne ja hiihtokeskus ovat vain kivenheiton päässä.

Huvilan vakivarustukseen kuuluu mm. aina lämpöinen kylpyvalmis ULKOPOREALLAS, grillikota, puusauna, suihku, sisä-WC, sähkö, radio, TV, internet, karaoke, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, takka, vene, vesi, laituri. Allergia vapaa (ei lemmikkejä)

Mökiltä löytyy myös muutama karaokelevy, mutta kannattaa toki ottaa omia levyjä lisukkeeksi.

Hintaan sisältyy seuraavat irtaimet ja kulutus tarvikkeet: polttopuut, siivousvälineet- ja aineet, kone- ja käsitiskiaineet, puhdas juomavesi hanasta, ruoanlaitto välineet, astiasto 7 hlö, peitot ja tyynyt

Ota mukaan lomalle/Ei sisälly hintaan: Lakanat ja pyyhkeet (tilattavissa erikseen), Grillihiilet, talous ja wc paperit (yleensä löytyy mökiltä jonkinverran) kertakäyttö astiat, hyttys karkotteet/hyönteis myrkyt, kyypakkaus, ensiapu tarvikkeet, kalastus ja välineet, hyvä loma fiilis 😉

Lue lisää…

Varaus info

Perustiedot

Palvelut lähellä

Varustetaso

Keittiö

Makuuhuoneet

Lapsivarustus

Viihde

Saunaosasto